Lionheart
Albums
Raid Tracker
Forum
Recruitment
Roster
Schedule
Wiki
Login
Register
Forum
News
Honda Cbr 125 Jazda Na Jednym Koleston
Post Reply
Add Poll
Sibilnerv
replied
475 weeks ago
Honda Cbr 125 Jazda Na Jednym Koleston >
shorl.com/merifojajuha
Honda Cbr 125 Jazda Na Jednym Koleston
b336a53425
wiec….moze….warto….do….kazdego….pytania….dodac….odpowiedz….plus….jakies….male….podpowiedzi….jak….to….zrobic?….czytajdalej….odpowiedz….25.06.2013….11:28….AnonimowyGumowicz….do:….Jazda….na….tylnym….kole….Honda….cbr….125,….4sw….da….rade??….przy….mojej….wadze….95kg….i….180cm??….odpowiedz….09/09/2013….20:56….Flamen….Jazda….na….tylnym….kole….Spokojnie…..Mijajc..BMW..pozdrawiasz..chopakw..w..aucie..„gestem..Kozakiewicza”…Jeeli..co..nam..wychodzi,..to..nie..oznacza,..e..jestemy..ju..mistrzami..jazdy..„na..gumie”..i..pozostaje..nam..jedynie..pokaza..to..caemu..wiatu…Do..utrzymania..motocykla..w..pionie..wystarczy..naprawd..maa..liczba..koni..mechanicznych..mocy…Ruszamy,…sprzego-gaz-sprzgo,…apiemy…pion…i…wrzucamy…-…bez…sprzga…-…drugi…bieg…(oczywicie…przy…odpowiedniej…wysokoci)….
tylu-….wtedy….srodek….ciezkosci….przeniesiony….jest….na….tylne….kolo….i….motor….staje….bardzo….ladnie…..spadem….bo….za….daleko….siedziaem….i….wyladowaem….na….nogach….prowadzc….scoter….jadcy….na….1….kole?….jak….to….zrobi………odpowiedz..11.09.2011..09:46..quad..Bombardier..125..do:..Jazda..na..tylnym..kole..chopaki..ja..mam..do..was..probe..wie..ktry..jak..postawic..quada..bombardier..125..na..tylne..koa..ja..mu..daje..gaz..to..sie..zebrac..nie..moe..prbowaem..nie..raz..go..postawic..i..sie..nie..udaje..wzrost:1..m..50..cm..waga:45..kg…Ruszamy..na..pierwszym..biegu,..przesiadamy..si..na..zbiornik..i..odkrcamy..manetk..gazu..w..podobny..sposb,..jak..w..technice..opisanej..poprzednio…Pisa..na..GG..nawet..jak..niewidoczny…?…[quote:77fef6cebe="Komentatorzy"]mam…pytanko…jak…zrobic…by…mz…251…jechaa…na…kole…tylnym???&…….Wane…jest,…aby…motocykl…umoliwia…nam…bezstresowy…trening….Kilka…powtrek…pozwala…zrozumie,…o…co…chodzi….potworka..bezpiecznie..na..tylne..kolo..i..przejecha..na..nim..pare..metrw,..bo..nie..potrzebuje..na..razie..szalenie…..
learn more study less mobi
tratado brest litovsk pdf free
because you're mine k langston epub
honda cbr 600 f pc23
2004 saturn vue pdf free
tissot prc 200 chrono automatic on pl
la cospirazione degli illuminati epub to mobi
social development in childhood pdf free
carenados cbr 600 f 99
friction free economy definition pdf
Back to Top
Please