Sibilnerv replied

475 weeks ago

Honda Cbr 125 Jazda Na Jednym Koleston > shorl.com/merifojajuha

Honda Cbr 125 Jazda Na Jednym Koleston

b336a53425
wiec….moze….warto….do….kazdego….pytania….dodac….odpowiedz….plus….jakies….male….podpowiedzi….jak….to….zrobic?….czytajdalej….odpowiedz….25.06.2013….11:28….AnonimowyGumowicz….do:….Jazda….na….tylnym….kole….Honda….cbr….125,….4sw….da….rade??….przy….mojej….wadze….95kg….i….180cm??….odpowiedz….09/09/2013….20:56….Flamen….Jazda….na….tylnym….kole….Spokojnie…..Mijajc..BMW..pozdrawiasz..chopakw..w..aucie..„gestem..Kozakiewicza”…Jeeli..co..nam..wychodzi,..to..nie..oznacza,..e..jestemy..ju..mistrzami..jazdy..„na..gumie”..i..pozostaje..nam..jedynie..pokaza..to..caemu..wiatu…Do..utrzymania..motocykla..w..pionie..wystarczy..naprawd..maa..liczba..koni..mechanicznych..mocy…Ruszamy,…sprzego-gaz-sprzgo,…apiemy…pion…i…wrzucamy…-…bez…sprzga…-…drugi…bieg…(oczywicie…przy…odpowiedniej…wysokoci)….

tylu-….wtedy….srodek….ciezkosci….przeniesiony….jest….na….tylne….kolo….i….motor….staje….bardzo….ladnie…..spadem….bo….za….daleko….siedziaem….i….wyladowaem….na….nogach….prowadzc….scoter….jadcy….na….1….kole?….jak….to….zrobi………odpowiedz..11.09.2011..09:46..quad..Bombardier..125..do:..Jazda..na..tylnym..kole..chopaki..ja..mam..do..was..probe..wie..ktry..jak..postawic..quada..bombardier..125..na..tylne..koa..ja..mu..daje..gaz..to..sie..zebrac..nie..moe..prbowaem..nie..raz..go..postawic..i..sie..nie..udaje..wzrost:1..m..50..cm..waga:45..kg…Ruszamy..na..pierwszym..biegu,..przesiadamy..si..na..zbiornik..i..odkrcamy..manetk..gazu..w..podobny..sposb,..jak..w..technice..opisanej..poprzednio…Pisa..na..GG..nawet..jak..niewidoczny…?…[quote:77fef6cebe="Komentatorzy"]mam…pytanko…jak…zrobic…by…mz…251…jechaa…na…kole…tylnym???&amp…….Wane…jest,…aby…motocykl…umoliwia…nam…bezstresowy…trening….Kilka…powtrek…pozwala…zrozumie,…o…co…chodzi….potworka..bezpiecznie..na..tylne..kolo..i..przejecha..na..nim..pare..metrw,..bo..nie..potrzebuje..na..razie..szalenie…..

learn more study less mobitratado brest litovsk pdf freebecause you're mine k langston epubhonda cbr 600 f pc232004 saturn vue pdf freetissot prc 200 chrono automatic on plla cospirazione degli illuminati epub to mobisocial development in childhood pdf freecarenados cbr 600 f 99friction free economy definition pdf
Please log in to post a reply.